α μας
μες και όνειρα που χόρεψαν πάνω από τις βραχώδεις παραλίες και τους αμπελώνες της Νικομήδειας της . ας, ταξίδεψαν με τους πρόσφυγες αι ρίζωσαν στους πρόποδες του . αγγαίου, στην περιοχή μύθοι, αλήθειες και παραδόσεις λένε ότι αλλιεργήθηκε το αμπέλι από την αρχαιότητα και λατρεύτηκε ο Διόνυσος.
η οικογένεια αραπόγλουαμπόγλου, μπόλιασε το ατζίκι με την δροσιά του αγγαίου, με τα νερά του Αγγίτη, με τον ήλιο της ας και αναβίωσε τους αμπελώνες με πολύ μεράκι και περισσή α.
α α του οινοποιείου μάζουν α ασιά σε δρύινα βαρέλια και ο περιορισμένος αριθμός φιαλών συμφιλιώνεται υπομονετικά με τον .
ακρίσεις
Berliner Wein Trophy 2011
μετάλλιο α Lycopetra Red 2008
Berliner Wein Trophy 2012
μετάλλιο α Lycopetra Red 2009
Concours Mondial Bruxelles 2013
μετάλλιο α Bstasis Λευκός 2012
αγωνισμός αλονίκης 2013
Concours International Du Vin • Thessaloniki
μετάλλιο α Bstasis Λευκός 2012
αγωνισμός αλονίκης 2016
μένιο μετάλλιο α το Lycopetra 2015
O Γιώργος Χαραλαμπόγλου ξετύλιξε το μα με τις ιστορίες των παππούδων για κρασιά και τσίπουρα και ύφανε το δρόμου του ασιού στον μικρό αμπελώνα, μόλις 2 στρεμμάτων, του πατέρα τουαΝικόλ. κόπο, μονή και επιμονή από αα α μου μφίπολης. 1999 αιρεία μφιάλωσης ασιών αι 2003 ατασκευή μου μέσα αμπελώνα με αίθουσα υποδοχής αηχανήματα εμφιάλωσης.
Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί και να γνωρίσει από κοντά την όλη διαδικασία της βιολογικής καλλιέργειας των ντόπιων και ελληνικών ποικιλιών Κόνιαρος, Ασσύρτικο, Μαλλαγουζιά, Μοσχάτο, Ροδίτη αι αασία αρος, Ασσύρτικο, Μαλλαγουζιά, Μοσχάτο, Ροδίτη και α ποικιλίες παράγονται τα αντίστοιχα κρασιά του κτήματος.
με ISO 22000 αι HACCP μιουργεί απόλυτης εμπιστοσύνης ατην αδικασία αι δηλώνει α ασιού.